Cryolipolyse of vetbevriezing: Hoe werkt het?

Cryolipolyse – het bevriezen van vet – is een snelle en efficiënte manier om snel plaatselijk af te vallen. Deze behandeling is op meerdere plaatsen op het lichaam toepasbaar. Of het nu je love handles zijn, de buik, billen, benen, armen, of waar jouw vetrolletjes zich ook bevinden! Bij Lipo Beauty ben je welkom voor deze afslankmethode vanaf 18 jaar.

Met slechts één behandeling van 60 minuten kan je al 3 tot 18 centimeter kwijtraken!

Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Cryolipolyse behandeling
Cryolipolyse behandeling

Vacuüm- en Cryo technologie

Een speciale geleider wordt geplaatst op de gekozen zone en combineert vacuümtechnologie en selectieve cryo-technologie. Vacuüm tilt het onderhuidse weefsel op en cryo koelt het weefsel af.

De vetcellen in het onderhuidse weefsel zijn vooral rijk aan verzadigde vetzuren, en daarom dus uitzonderlijk gevoelig aan blootstelling aan koude. 

Je kan per sessie één tot vier zones behandelen.

Een pijnloze behandeling

Eén van de grote voordelen van vetbevriezing is dat de behandeling volledig pijnloos is. Ontspan een uur terwijl de cryolipolyse zijn werk doet!

Cryolipolyse verwijdert de vetcellen zonder schade te berokkenen aan omliggende weefsels of organen.

Deze afslankmethode is dus niet alleen pijnloos en snel, maar ook veilig.

Cryolipolyse behandeling
Cryolipolyse behandeling

De nabehandeling

Na de cryo-behandeling verwijderen we overtollige afvalstoffen door middel van lymfedrainage. Dit bevordert het hele afslankproces.

Hierna begint het proces van het afsterven van de vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de lever en de nieren, naar de urinewegen. 

Je bent direct al een paar centimeter kwijt, maar het beste resultaat zie je na ongeveer 1 à 3 maanden. Door dit proces voorkom je dat de huid verslapt, op deze manier verlies je vet en blijft je huid strak