Getuigenissen van Cryolipolyse klanten

Voordat we met cryolipolyse starten wordt de omvang gemeten en ontvang je een kaartje waarop je de centimeters kan bijhouden. Zo krijg je direct inzicht in de resultaten. Na de behandeling houd ik graag contact zodat ik de progressie mee kan opvolgen en je nog enkele tips kan geven.

Lees hieronder enkele berichten over de resultaten en ervaringen met Lipo Beauty’s cryolipolyse behandeling!

Hey Pinar,
2 dagen na de behandeling was mijn buikomtrek 101cm. En ik kom van 107. Benieuwd naar het resultaat op 6 weken.
Groetjes!

Hey dag Pinar, zoals beloofd een update na een 3-tal maand…ik ben supertevreden over de behandeling!ik ben op mijn buik/ lovehandles maar liefst 5cm kwijt! De weegschaal zegt 1kg minder maar dit hoefde helemaal niet want ik heb geen overgewicht..ik wou enkel fijnere contouren en dit is dan ook meer dan geslaagd, mijn kledij zit perfect zonder vervelende vetrandjes! Ik wou je dan ook nog eens bedanken voor je vriendelijke ontvangst en professionele uitleg over de behandeling 🙂 groetjes Eveline

Amaai dit had ik niet verwacht.
Heb wel 3 keer opnieuw gemeten.
Gisteren geweest, vandaag gemeten
57kg > 56,2cm
Buik: 89cm > 84cm
Heup: 111cm > 104cm
Hopelijk gaat dit zo verder

Hey, hier Natascha.
Ben gisteren bij jou geweest.
Hier de gevraagde resultaten:
Heup: van 114 naar 102
Buik: van 89 naar 87
Maag: van 79 naar 74
Groetjes Natascha

Hey,
Vrijdag bij jou geweest.
114cm naar 106cm op de buik
99cm naar 92 op de maag.
Groetjes
Iris

Hey Pinar, even wat feedback na mijn behandeling van woensdag….
Heb echt een TOP ervaring gehad, zowel bij het intakegesprek als bij de behandeling zelf.  En wat ben ik blij met het resultaat. laughing Het werkt echt! Na 1 behandeling zie ik duidelijk resultaat. Ter hoogte van mijn buik na 2 dagen toch wel -10cm en de taille -4cm. Nooit gedacht dat het bij mij zo snel resultaat ging geven door mijn traag metabolisme. Cryolipolyse doet zeker wat het belooft. Voor mij was het een leuk verwen momentje. Nog eens SUPER bedankt en je ziet mij zeker binnenkort terug

Groetjes Sofie

Voor- en nafoto’s

Met Cryolipolyse heb je gegarandeerd resultaat. Dat bewijzen de getuigenissen, maar is ook duidelijk te zien in de voor- en nafoto’s. 

Voor en na foto cryolipolyse

Wat zeggen anderen over Lipo Beauty?

Wat een topontvangst heb ik gekregen bij jou! Je bent een zalige madam met een hartje van goud, die haar klantjes altijd op de eerste plek zet. Ik ben super super tevreden over de unieke behandeling die ik bij jou gekregen heb. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en met de extra tips erbij, leidt dit tot een super resultaat waar ik alleen maar van had kunnen dromen en dat zonder enig dieet! De dag na de behandeling merk je al direct een aantal minder cm’s op. Wauw, gewoon! Door jou sta ik weer wat sterker in mijn schoenen en voel ik mij al wat zelfzekerder dan ervoor! Super super bedankt!

Fara

Top dame, super enthousiast en inspirerend. Resultaten liegen er niet om, ik heb altijd een slank figuur gehad en ben naar Pinar gestapt om de typische hardnekkige vetjes aan te pakken, met geslaagd resultaat! Terug een strak figuur!

Sophie

Super vriendelijke dame, ze zorgt ervoor dat je je 100% op je gemak voelt. Ze geeft je super veel zelfvertrouwen en een gevoel van steunen ook na de behandeling kan je steeds terug bij haar terecht om raad te vragen en steun. Ook de behandeling is super, onmiddellijk resultaat en als je haar raad goed opvolgt heb je nog beter resultaat! Echt een aanrader!😍

Jana

Pinar stelt je heel goed op je gemak, het is een heel lieve en warme dame. Ze geeft bij alles een duidelijke uitleg. Tijdens je sessie komt ze vaak een babbeltje slaan! 😉
Ik stond hier heel kritisch tegenover, maar dankzij Pinar heb ik toch heel mooie resultaten mogen bereiken! Ik kom hier zeker nog terug!

Aurélie

Pinar, het is fijn binnenkomen bij jou. Je kijkt met een positieve blik naar mijn lijf. Als 50plusser doe ik best wel inspanningen om een goed gewicht te behouden. Maar dat is niet eenvoudig. Jij ondersteunt hierbij door mijn probleemzones aan te pakken. Heerlijk dat ik nu plaatselijk vet verlies, en zo meer vorm krijg. Hier heb ik jaren naar verlangd: eindelijk smelten die storende vetrolletjes weg. Ik ben zo blij met het resultaat! Je krijgt van mij een dikke knuffel!

Revinze

Pinar is een top madam! Professioneel, vriendelijk, klantgericht en super service! Bij Pinar bereik je niet alleen mooie resultaten, je voelt je ook beter in je vel en gaat met de glimlach buiten! Een echte aanrader!
Elke