Bu gizlilik bildirimi en son 24 Mart 2022 tarihinde güncellendi ve Avrupa Ekonomik Alanı vatandaşları için geçerlidir.

Bu gizlilik bildiriminde, sizinle ilgili elde ettiğimiz verilerle https://www.lipobeauty.be/tr/ aracılığıyla neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi dikkatlice okumanızı öneririz. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri amaçladığımız amaçları açıkça belirtiyoruz. Bunu bu gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri koleksiyonumuzu yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • öncelikle sizin onayınızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve ayrıca kişisel verileri bizim adımıza işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tam olarak bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Amaç, veri ve saklama süresi

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand)

2. Çerezler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy

We have concluded a data Processing Agreement with Google.

Google, verileri başka herhangi bir Google hizmeti için kullanamaz.

Tam IP adreslerinin eklenmesi tarafımızdan engellenir.

3. Güvenlik

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

4. Third-party websites

This privacy statement does not apply to third-party websites connected by links on our website. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites.

5. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

6. Verilerinize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinize neden ihtiyaç duyulduğunu, ne olacağını ve ne kadar süreyle saklanacağını bilme hakkına sahipsiniz.
  • Erişim hakkı: Bizim tarafımızdan bilinen kişisel verilerinize erişme hakkına sahipsiniz.
  • Düzeltme hakkı: kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman tamamlama, düzeltme, silme veya engelleme hakkına sahipsiniz.
  • Bize verilerinizi işleme izninizi verirseniz, bu rızayı iptal etme ve kişisel verilerinizi silme hakkınız vardır.
  • Verilerinizi aktarma hakkı: tüm kişisel verilerinizi denetleyiciden talep etme ve bütünüyle başka bir denetleyiciye aktarma hakkına sahipsiniz.
  • İtiraz hakkı: verilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. İşleme için haklı gerekçeler olmadıkça buna uyuyoruz.

Lütfen kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun, böylece yanlış kişinin verilerini değiştirmediğimizden veya silmediğimizden emin olabiliriz.

7. Şikayet gönderme

Kişisel verilerinizin işlenme biçiminden memnun değilseniz (şikayetçiyseniz), Veri Koruma Kurumu’na şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

8. İletişim detayları

Pinar Binbay
Doornzeelsestraat 173
9940 Evergem
Belçika
İnternet Sitesi: https://www.lipobeauty.be/tr/
E-posta eb.ytuaebopil@ofni
Telefon numarası: +32 489 06 11 79

Ek

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Deze website gebruikt de Privacy Suite voor WordPress van Complianz om Browser en Apparaat gebaseerde Toestemming te verzamelen en vast te leggen. Voor deze functionaliteit wordt je IP-adres geanonimiseerd en opgeslagen in onze database. Deze dienst verwerkt geen persoonlijk identificeerbare informatie, en deelt geen gegevens met de dienstverlener. Voor meer informatie, zie de Complianz Privacyverklaring.

WooCommerce

Deze voorbeeldtekst bevat de basisbeginselen over welke persoonsgegevens je winkel mogelijk verzamelt, opslaat en deelt, evenals wie mogelijk toegang heeft tot deze gegevens. Afhankelijk van welke instellingen zijn ingeschakeld en welke aanvullende plugins worden gebruikt, kan de specifieke informatie, die door jouw winkel wordt gedeeld, verschillen. We raden je aan om een jurist om advies te vragen wanneer je besluit welke informatie je wilt opnemen in je privacybeleid.

We verzamelen informatie over je tijdens het afrekenproces in onze winkel.

Wat we verzamelen en opslaan

Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:
  • Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken
  • Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen
  • Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden!
We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze website bladert.

Opmerking: je kan je cookiebeleid gedetailleerd beschrijven en hier een link naar dat gedeelte toevoegen.

Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:
  • Stuur je informatie over je account en bestelling
  • Reageren op je aanvragen, inclusief terugbetalingen en klachten
  • Verwerk betalingen en voorkom fraude
  • Stel je account in voor onze winkel
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting
  • Om ons winkelaanbod te verbeteren
  • Om marketingberichten naar je te sturen, als je hiervoor kiest
Als je een account aanmaakt, worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om de afrekengegevens automatisch in te vullen bij toekomstige bestellingen. Over het algemeen slaan we informatie over u op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld XXX jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres. Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien je deze achterlaat.

Wie van ons team heeft toegang

Leden van ons team hebben toegang tot de informatie die je bij ons hebt opgegeven. Zowel Beheerders als Winkelmanagers hebben bijvoorbeeld toegang tot:
  • Bestellingsinformatie, zoals de aangeschafte producten, de datum van aanschaf en het bezorgadres, en
  • Klantinformatie, zoals jouw naam, e-mailadres, verzend- en betaalinformatie.
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om bestellingen te voltooien, te behandelen, terugbetalingen te doen en om jou te ondersteunen.

Wat we delen met anderen

In dit gedeelte moet je vermelden met wie je gegevens deelt en met welk doel. Hiertoe kan onder andere het volgende behoren: analyse, marketing, gateways voor betaling, bezorgservices en embeds van derden.

We delen informatie met derden die ons helpen onze bestellingen- en winkeldiensten aan te bieden, zoals —

Betalingen

In deze subsectie moet je vermelden welke betalingsverwerker van derden je gaat gebruiken voor betalingen op je website, aangezien hier klantgegevens aan gebonden kunnen zijn. We hebben PayPal als voorbeeld toegevoegd, maar je zult deze moeten verwijderen als je geen gebruikmaakt van PayPal.

We accepteren betalingen via PayPal. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan PayPal. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens. Bekijk het PayPal privacybeleid voor meer details.

Belçika DPA’ya şikayette bulunma hakkına sahipsiniz:
Veri Koruma Kurumu, rue du Peinture 35, 1000 Brüksel, Tel +32 (0)2 274 48 00,
web sitesi:
www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.